Renovatiesloop

Inpandige renovatiesloop

Kapteijns B.V. is uw specialist voor inpandige renovatiesloop. Onze ervaren vakmensen dragen zorg voor uw eigendommen. Daarbij werken wij zowel met machinale als handgereedschappen. Hierdoor kunnen we met de grootste precisie te werk gaan en zijn we in staat om alles wat intact moet blijven optimaal te beschermen.


Strippen van gebouwen

Ook wanneer u een gebouw compleet gestript wilt hebben is Kapteijns B.V. de vakspecialist die u zoekt. Wij ontmantelen zorgvuldig het dragende gedeelte van gebouwen en installaties. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor het verwijderen van binnenwanden, het bikken van wand- en vloertegelwerk, het verwijderen van vloerbedekking en het slopen van plafonds.


Tijdens de renovatie het pand blijven gebruiken

Wanneer het gaat om mens en milieu handelen wij zeer zorgvuldig. Wij nemen in het geval van renovatiesloop dan ook de nodige voorzorgsmaatregelen. Zeker wanneer u tijdens de renovatiesloopwerkzaamheden het pand nog steeds wilt blijven gebruiken. Hierbij is het erg belangrijk dat eventuele overlast tot een minimum beperkt wordt. Daarom werken wij in deze omstandigheden met stof- en lawaaibeperkende middelen. Zo zorgen wij voor een volledige afscherming van het te slopen object.