Sloopwerken

Kapteijns B.V. verzorgt al uw sloopwerken, of het nu gaat om een totaalsloop, precisiesloop of renovatiesloop. Wij zijn het professionele bedrijf dat uw sloopwerk met kennis en kunde uitvoert. Dit betekent dat wij alleen slopen wat er gesloopt moet worden, aangrenzende en aanliggende delen laten wij volledig intact. Bovendien dragen wij bij al onze werkzaamheden grote zorg voor het milieu.


Als sloopbedrijf beschikken wij uiteraard over de modernste sloopmachines en gereedschappen waarmee we ons werk vakkundig uit kunnen voeren. Daarbij worden onze gekwalificeerde medewerkers continu bijgeschoold over de nieuwste sloop- en demontagetechnieken. Bovendien werken wij volgens de laatste wet- en regelgevingen op het gebied van sloopwerkzaamheden. Hierdoor is Kapteijns B.V. het bedrijf dat in praktisch alle omstandigheden en op alle locaties uw sloopwerk volledig naar tevredenheid uitvoert.


Wanneer wij starten met onze sloopwerken hebben wij altijd nauw overleg met de opdrachtgever. Op deze manier zorgen we er voor dat wij exact weten wat uw wensen zijn en nemen we aan de hand daarvan alle mogelijkheden met u door. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gebruik maken van stof- en lawaaibeperkende middelen, zodat de omgeving zo min mogelijk overlast ondervindt van de sloop. Wat uw wensen dus ook zijn, wij zijn het bedrijf dat de juiste sloopoplossing voor u heeft.