Projecten

Al decennia lang legt Kapteijns B.V. zich toe op de realisering van diverse grond- en sloopwerken in Noord-Brabant. Door de jaren heen hebben we ons dan ook behoorlijk gespecialiseerd. Dit doen we onder andere door onze medewerkers diverse trainingen en cursussen te laten volgen zodat zij zichzelf continu blijven professionaliseren. Bovendien is door nieuwe toepassingen ons machinepark gegroeid, hierdoor beschikken wij over de meest moderne grond en sloopwerkmachines.


Onze passie voor het vak, gecombineerd met specialistisch personeel en een modern machinepark, stelt ons als Brabants grond- en sloopwerkbedrijf in staat om onafhankelijk van de bodemgesteldheid en het klimaat onze werkzaamheden perfect te verrichten. Wij zien in het werken op moeilijk bereikbare locaties dan ook geen probleem, maar juist een uitdaging!


Om u kennis te laten maken met onze werkwijze als Brabants grond- en sloopwerkbedrijf, laten wij u op deze pagina een aantal grond- en sloopwerkprojecten zien die wij al hebben voltooid, of waar we nog druk mee bezig zijn. Kijk dus eens rustig verder op deze pagina om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

Bremlaan te Vught

Sloopwerk, renovatie sloopwerk, rooien beplanting, grondwerk kelder

Vorig project Volgende project