Grondwerken

Kapteijns B.V. maakt terreinen volledig bouwrijp, zowel voor de bouw van panden als de aanleg van tennisbanen, zwembaden en tuinen. Hierbij gaat het om het creëren van een goede bouwondergrond door middel van grondverzet en grondbewerking. Wij verzorgen voor u het complete pakket, want een goede basis is immers het halve werk.


Het verrichten van grondwerken lijkt simpeler dan het is. Echter, komt er veel kijken bij het correct uitvoeren van het verzetten en bewerken van grond. Zo is het belangrijk om over de juiste kennis en machines te beschikken om grondwerk goed en efficiënt uit te voeren. Maar dat is niet alles, ook de milieuvriendelijke verwerking van afvalstoffen is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.


Kapteijns B.V. beschikt daarom over een modern machinepark voor alle mogelijke grondwerken. Bovendien hebben wij ervaren vakmensen in dienst die door training en scholing de meest nieuwe technieken op het gebied van diverse grondwerk vaardig zijn. Daarbij worden onze medewerkers ook op de hoogte gehouden van de laatste wet- en regelgevingen. Dit alles stelt ons in staat om onafhankelijk van de bodemgesteldheid en het klimaat, onze werkzaamheden perfect te verrichten. Onze expertise gaat zo ver, dat u zelfs voor ondergrondse en moeilijk bereikbare locaties bij ons terecht kunt. Kortom, voor werkelijk alle grondwerken is Kapteijns B.V. uw specialist!